huisarts almere poort
Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort Almere.
Vergelijkingshulp verpleging en verzorging thuis. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort, Almere. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort, Almere. Alle huisartsenpraktijken in Almere. Alle zorgaanbieders in Almere. Partners van ZorgkaartNederland. Wat is ZorgkaartNederland? Hoe werkt ZorgkaartNederland?
Autolening
Spoedpost Almere.
Spoedpost Almere is een samenwerkingsverband tussen de Huisartsenpost, Spoedeisende Hulp en apotheek De Brug. De huisartsen doen de eerste opvang. Als dat nodig is, verwijst de huisarts u direct, of na onderzoek, door naar de afdeling Spoedeisende hulp van het Flevoziekenhuis.
nationale bank zwarte lijst raadplegen
Medi-Mere Almere-Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Ons team spreekt het bijzonder aan om het jongste stadsdeel van Almere van goede zorg op maat te voorzien. Wij doen dat door tijd voor de patiënt te nemen, goed te luisteren, met respect te behandelen en dit alles zonder lange wachttijden. Wij bieden alle zorg onder één dak aan en streven naar tevreden patiënten. Wist u dat? Er elke ochtend een Prikpost is voor alle inwoners van Poort. Er elke dag een telefonisch spreekuur met de huisarts is.
garage antwerpen
Huisartsenpraktijk Homerus Welkom.
Om deze reden hebben wij onze praktijk gevestigd in Almere Poort. Ons doel is de persoonlijkheid terug te brengen in de huisartsenzorg in een goed georganiseerde praktijk waar de patiënt centraal staat en zich welkom voelt. We willen als huisarts laagdrempelig bereikbaar zijn, zorg leveren volgens de hoogste standaard en huidige richtlijnen, en willen graag een goede vertrouwensband opbouwen met de patiënten.
apple macbook air
Huisarts Almere Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Locatie Poort Huisarts Apotheek Fysiotherapie Diëtetiek Psychologie Tandarts Medi-Mooi Verloskunde Logopedie Podotherapie Voetenzorg Flevoziekenhuis Prikpost. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. 1363 BJ Almere.
108 huisartsen in Almere.
Huisartsenpraktijk Hacuserk, Almere. Gezondheidscentrum Opmaat, Huisartsen, Almere. Huisartsenpraktijk de Waterlelie, Almere. Huisartsenpraktijk Afiya Almere Centrum, Almere. Huisartsenpraktijk Medi-Mere Buiten, Almere. Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort, Almere. Dokter Didden, huisarts en coachingpraktijk, Almere. Gezondheidscentrum De Bouwmeester, Huisartsen, Almere. Gezondheidscentrum De Notekraker, Huisartsen, Almere.
Huisarts Almere dokter Zorggroep Almere.
U krijgt in uw gezondheidscentrum in Almere dus niet alleen de kennis en inzet van uw eigen huisarts, maar ook de meerwaarde van al die andere medewerkers. Goede huisartsenzorg in een gezondheidscentrum bij u in de buurt, dat is in het kort het motto van Zorggroep Almere.
Independer.
Gezondheidscentrum Vizier Zorggroep Almere.
Vraag over factuur. Jaarverslag Zorggroep Almere. Raad van Bestuur. Raad van Toezicht. Planetree: zorg met een menselijke maat. Werken als vrijwilliger. Nieuws en media. van Almere Poort. Gezondheidscentrum voor de inwoners. Zorg in ons centrum. Hulp bij een chronische ziekte.

Contacteer ons