huisarts almere poort
Huisarts gezondheidscentrum Vizier.
Inschrijven in apotheek Vizier. Gezondheidscentrum Vizier in Almere Poort. Een andere Zorggroep Almere websites site. Huisartsen gezondheidscentrum Vizier. You are here.: Huisartsen gezondheidscentrum Vizier. Van harte welkom bij de huisartsen van Vizier. U kunt bij ons team terecht met al uw medische vragen en klachten. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij de gehele dag, van 08.00 tot 17.00 uur, telefonisch bereikbaar voor u. Daarnaast kunt u 24 uur per dag snel en gemakkelijk vanuit huis uw gezondheidszaken regelen via internet. Wilt u een afspraak maken met de huisarts of meer weten over praktische zaken, zoals het inleveren van uw urine?
minilening
Independer.
garagepoorten
Huisarts en Apotheek Poort Kliniek.
Welkom bij huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort. Het adres voor uw huisarts en apotheek. Ervaar het intieme en vertrouwelijke karakter van de apotheekhoudende huisarts in een modern jasje. De huisarts in Almere Poort voor alle wijken van Poort: Europakwartier, Homeruskwartier en Columbuskwartier.
akoestiek verbeteren
Medi-Mere Almere-Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Ons team spreekt het bijzonder aan om het jongste stadsdeel van Almere van goede zorg op maat te voorzien. Wij doen dat door tijd voor de patiënt te nemen, goed te luisteren, met respect te behandelen en dit alles zonder lange wachttijden. Wij bieden alle zorg onder één dak aan en streven naar tevreden patiënten. Wist u dat? Er elke ochtend een Prikpost is voor alle inwoners van Poort. Er elke dag een telefonisch spreekuur met de huisarts is.
Medi-Mere Almere Duin Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Medi-Mere Huisartsenpraktijk, Almere Buiten, Stad en Poort. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. 1363 BJ Almere. Huisarts: 036 532 99 88. Apotheek: 036 522 99 91.
Huisarts Almere Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Locatie Poort Huisarts Apotheek Fysiotherapie Diëtetiek Psychologie Tandarts Medi-Mooi Verloskunde Logopedie Podotherapie Voetenzorg Flevoziekenhuis Prikpost. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. 1363 BJ Almere.
109 huisartsen in Almere.
Huisartsenpraktijk Hacuserk, Almere. Huisartsenpraktijk de Waterlelie, Almere. Huisartsenpraktijk Afiya Almere Centrum, Almere. Huisartsenpraktijk Medi-Mere Buiten, Almere. Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort, Almere. Dokter Didden, huisarts en coachingpraktijk, Almere. Gezondheidscentrum De Notekraker, Huisartsen, Almere. Gezondheidscentrum Prisma, Huisartsen, Almere. Gezondheidscentrum De Bouwmeester, Huisartsen, Almere.
Homepagina Vizier Gezondheidscentrum Vizier in Almere Poort.
Maak direct online uw afspraak met de huisarts of de praktijkondersteuner in Vizier. Gemakkelijk en snel. Inloggen is niet nodig! De apotheek-robot is 7 dagen per. week, 24 uur per dag geopend. Vizier is het eerste gezondheidscentrum in Almere Poort.
Huisarts Almere dokter Zorggroep Almere.
U krijgt in uw gezondheidscentrum in Almere dus niet alleen de kennis en inzet van uw eigen huisarts, maar ook de meerwaarde van al die andere medewerkers. Goede huisartsenzorg in een gezondheidscentrum bij u in de buurt, dat is in het kort het motto van Zorggroep Almere.

Contacteer ons