almere poort circus
Circus Corrosia op Almere Haven Festival Almere Vandaag. Circus Corrosia op Almere Haven Festival Almere Vandaag.
Naast het klassieke Havenkomconcert, is ook de swingende vrijdagavond, de Havenkom Proeverij, de Brocante en Antiekmarkt, het Botterfestival en Circus Corrosia! onderdeel van het festival. Ook brengen diverse Shantykoren zeemansliederen ten gehore. Het Alliantie Almere Haven Festival is voor jong en oud, er is voor ieder wat wils. Geniet drie dagen lang van cultuur, botters en lekker eten. Nieuwer bericht Politiebiker gewond na negeren stopteken. Ouder bericht Forse toename van aantal arbeidsplaatsen Almere Poort.
kbc
Winkelcentrum t Circus, Almere.
Op de plaats van het oude winkelverzamelgebouw t Circus in het centrum van Almere, tussen het Stadhuisplein en de Grote Markt, komt een nieuw winkelcentrum met drie bovengrondse lagen en één kelderverdieping. Het nieuwe winkelgebouw functioneert als een scharnier tussen het oude centrum van Almere en het nieuwe Stadshart.
garagepoorten
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
akoestiek in woonkamer verbeteren
Circus Renz zet tent op in Buiten Almere Deze Week.
Dierenasiel Almere organiseert die dag van 11.00. Circus Renz zet tent op in Buiten. BUITEN CENTRUM Aan het Rio de Janeiroplein staat van woensdag 14 tot en met zondag 25 juni de grote tent van het Circus Renz International. Prachtige paarden bij Circus Renz.
Stadsarchief Almere Historie Over Almere Gemeente Almere.
Van beleidsarchief van het Openbaar Lichaam Zuidelijke IJsselmeerpolders ZIJP en de overhandiging van de sleutels van de eerste bewoners van Almere op 30 november 1976 tot de stukken van de huidige gemeente Almere en foto's' van recente gebeurtenissen. Het archief voegt regelmatig nieuw materiaal toe.
Meedoen in Almere De Schoor.
Om dat te vieren heeft De Schoor bewoners van Almere Poort getrakteerd op een heerlijke buurtbarbecue met live optredens. De gemeente Almere heeft daar nog een schepje bovenop gedaan zodat bewoners mooie bloemstukjes konden maken voor thuis en voor het buurtcentrum.
Circus CPO ArchiNed.
Op een zomerse dag eind april vond in Almere Poort de slotmanifestatie Samen bouwen aan de stad plaats, ter afsluiting van het Laboratorium Particulier Opdrachtgeverschap van het ministerie van OCW georganiseerd door Architectuur Lokaal. De dag had als doel de onbekendheid met het zelf bouwen van een eigen huis weg te nemen bij gemeenten, het enthousiasme erover te vergroten en de inmiddels opgedane kennis te delen.
Grootste circusfestival ter wereld deze zomer in Almere Almere Centrum.
Kinderen uit de stad kunnen hier op laagdrempelige wijze in aanraking komen met circus. Verder zijn er gedurende de hele week straatshows die worden opgevoerd in Almere Poort en het centrum van Almere. Het EJC wordt elk jaar in een ander land in Europa georganiseerd.

Contacteer ons