sociale huurwoningen almere poort
GoedeStede Per direct te huur.
Per direct te huur Vicky 2018-07-17T1246360000.: Naast sociale huurwoningen verhuurt GoedeStede ook woningen in de vrije sector. Spreekt één van onderstaande woningen u aan? Dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. U hoeft niet ingeschreven te staan bij WoningNet.
huur
Vrije sector huur Ymere.
Om te reageren heeft u een account nodig op onze aanbodsite. U betaalt geen inschrijfkosten en er is geen wachtlijst zoals bij sociale huurwoningen. Lees meer over Reageren, bezichtigen en toewijzen vrije sector huurwoningen. WhatsApp: 06 13 22 12 20.
opstijgend vocht
Sociale huurwoningen Zandpoort Almere Poort.
Het plan bestaat uit 58 een en tweelaagse woningen met kap van tachtig tot honderdtien vierkante meter. Ontwikkelmanager Saskia van Lissum van de Alliantie: Het zijn goede betaalbare sociale huurwoningen met een huurprijs van maximaal 550, die ook nog eens ontzettend duurzaam en energiezuinig zijn.
lening
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 20 woningen bekijken.
Met deze knop kunt u woningen die voor u interessant zijn toevoegen aan Mijn bewaarde woningen. Met deze knop kunt u woningen die voor u niet interessant zijn verbergen. Verborgen woningen worden niet meer getoond op de pagina met Woningaanbod.
sociale woning kopen
Ik wil wonen in Almere Poort Gemeente Almere.
Huren in Almere Poort. In Almere Poort kunt u huren in alle prijsklassen. Voor het huren van een sociale woning is het nodig ingeschreven te zijn bij Woningnet. In Almere zijn woningcorporaties Ymere, De Alliantie en De Goede Stede actief.
Een sociale huurwoning Het kan in Almere.
Het groene Almere Buiten. Het kan in Almere Wonen Huurwoningen Almere Een sociale huurwoning. Een sociale huurwoning. Ben je op zoek naar een sociale huurwoning in Almere? Almere heeft een groot aanbod aan sociale huurwoningen. Vrijwel elk stadsdeel biedt deze vorm van wonen aan: Haven, Poort, Stad en Buiten.
Algemeen De-Alliantie.nl.
Zandpoort is overal dichtbij: strand, bos, winkels, sportvoorzieningen, het station van Almere Poort en de A6 liggen om de hoek. In Zandpoort is bewust omgaan met energie de standaard. Zo zijn de woningen energie neutraal en voorzien van zonnepanelen. In de wijk komen totaal 550 woningen, een gevarieerd aanbod van huur, koop en zelfbouw woningen. De Alliantie is verantwoordelijk voor het deel van de sociale huurwoningen.
Bouw GoedHuurwoningen Zandpoort Almere officieel van start De-Alliantie.nl.
De Alliantie en Trebbe realiseren naast de 58 Goedhuurwoningen ook 44 andere één en tweelaagse sociale huurwoningen. Regiodirecteur Eddo Rats van de Alliantie: Daarnaast bouwen wij nog zon zestig appartementen in Zandpoort en ook op andere plekken in Almere zijn vele sociale huurwoningen in aanbouw of in voorbereiding.
Sociale huur Appartement/Flat aan de 218 in Almere Wijk 04 Almere-Poort.
Almere Poort was niet gepland vanaf het eerste begin van Almere. Aan de rand van dit stadsdeel ligt het Almeerderstrand. Het karakter van Almere Poort wordt meer grootstedelijk dan de rest van Almere en er komt meer de nadruk op de combinatie wonen en werken.

Contacteer ons