sociale huurwoningen almere poort
GoedeStede Per direct te huur.
Naast sociale huurwoningen verhuurt GoedeStede ook woningen in de vrije sector. Spreekt één van onderstaande woningen u aan? Dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. U hoeft niet ingeschreven te staan bij WoningNet. Let op, u meldt zich per woning aan. Wij verwachten dat onderstaande woningen binnenkort beschikbaar komen.: Huur en inkomen. Per direct te huur. Bedrijfsruimte en Garages. Garages te huur. Huur opzeggen bedrijfsruimte. Per direct te huur: 2 studentenkamers in centrum Almere.
huurwoningen
Ik zoek een woning.
Sociale huurwoningen, Verzorgd Wonen. vanaf 47700, p.m. vanaf 18848, p.m. Sociale huurwoningen, Seniorencomplex, Vrije sector huurwoningen. vanaf 66900, p.m. vanaf 4300, p.m. Sociale huurwoningen, Seniorencomplex, Vrije sector huurwoningen. vanaf 49668, p.m. vanaf 5230, p.m. 2 en 3-kamerwoningen. t Spectrum, Almere.
huurwoningen
Sociale huurwoningen Zandpoort Almere Poort.
Het plan bestaat uit 58 een en tweelaagse woningen met kap van tachtig tot honderdtien vierkante meter. Ontwikkelmanager Saskia van Lissum van de Alliantie: Het zijn goede betaalbare sociale huurwoningen met een huurprijs van maximaal 550, die ook nog eens ontzettend duurzaam en energiezuinig zijn.
huurwoningen
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 22 woningen bekijken.
In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn.
huurwoningen
Ik wil wonen in Almere Poort Gemeente Almere.
Huren in Almere Poort. In Almere Poort kunt u huren in alle prijsklassen. Voor het huren van een sociale woning is het nodig ingeschreven te zijn bij Woningnet. In Almere zijn woningcorporaties Ymere, De Alliantie en De Goede Stede actief.
Vrije sector huur Ymere.
Om te reageren heeft u een account nodig op onze aanbodsite. U betaalt geen inschrijfkosten en er is geen wachtlijst zoals bij sociale huurwoningen. Lees meer over Reageren, bezichtigen en toewijzen vrije sector huurwoningen. WhatsApp: 06 13 22 12 20.
Algemeen De-Alliantie.nl.
Zandpoort is overal dichtbij: strand, bos, winkels, sportvoorzieningen, het station van Almere Poort en de A6 liggen om de hoek. In Zandpoort is bewust omgaan met energie de standaard. Zo zijn de woningen energie neutraal en voorzien van zonnepanelen. In de wijk komen totaal 550 woningen, een gevarieerd aanbod van huur, koop en zelfbouw woningen. De Alliantie is verantwoordelijk voor het deel van de sociale huurwoningen.
Algemeen De-Alliantie.nl.
Het NS-station Almere Poort en de voorzieningen van Almere Poort liggen op fietsafstand. Vanuit Almere Poort is een busverbinding met het centrum stad. Parkeren kan in de nabijheid van de woning, er zijn geen vaste parkeerplekken. Deze woningen zijn inmiddels verhuurd.
Een sociale huurwoning Het kan in Almere.
Het groene Almere Buiten. Het kan in Almere Wonen Huurwoningen Almere Een sociale huurwoning. Een sociale huurwoning. Ben je op zoek naar een sociale huurwoning in Almere? Almere heeft een groot aanbod aan sociale huurwoningen. Vrijwel elk stadsdeel biedt deze vorm van wonen aan: Haven, Poort, Stad en Buiten.

Contacteer ons