peuterspeelzaal almere poort
Peuterspeelzaal Christoffeltje.
Welkom op onze website! Hier vind je alle informatie over de peuterspeelzalen Christoffeltje, Catrijntje Catootje in Almere. Je vindt er onze visie, de historie en de werkwijze van de juffies op de peuterspeelzaal. Bij ons kun je je kind vanaf 2 jaar 1 of 2 ochtenden per week laten spelen.
minilening
Peuterspeelzalen en kinderopvang gaan samen Kinderopvang Leren Gemeente Almere.
Basisscholen Almere Poort. Basisscholen Almere Stad Oost. Basisscholen Almere Stad West. Beter lezen en schrijven. De harmonisatie van de peuterspeelzalen en de kinderopvang staat in het regeerakkoord van het kabinet. Uitgangspunt is dat de wet en regelgeving van kinderopvang en peuterspeelzaalwerk gelijk wordt getrokken, dat vindt in de periode tot 2017 in stappen plaats.
huis kopen in almere
Partou kinderopvang Almere Nimfenplein Welkom!
Welkom bij Partou in Sterrenschool De Ruimte aan het Nimfenplein! Namens ons team heet ik uw kinderen van harte welkom in onze dagopvang en buitenschoolse opvang in de Eerste Almeerse Sterrenschool in de wijk Almere-Poort in Almere. Wij bieden dagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang.
huis kopen in almere
Kinderopvang Kiki Nous.
Welkom bij Kiki Nous. Kiki Nous opende in september 2009 het eerste kinderdagverblijf van Almere Poort. Inmiddels zijn er bij Kiki Nous 10 gezellige baby, dreumes, peuter en BSO groepen. Kiki Nous biedt naast een veilige omgeving, professionele opvang aan.
De Droomspiegel, Almere Poort: Katholieke basisschool voor daltononderwijs: Peuterspeelzaal.
Voor het zoeken naar een peuterspeelzaal, verwijzen we u naar het tabblad Ouders/buitenschoolseopvang. Als integraal kindcentrum IKC werken wij samen met kinderdagverblijf KDV GO. Met ingang van het schooljaar 2017-2018 zal de samenwerking nog meer vorm gaan krijgen, door de 3 peuters van GO, op bepaalde momenten samen te laten draaien met de kleuters. Hierdoor geven we een eerste aanzet tot een mooie doorgaande lijn van peuter naar kleuter. De peuters die deel kunnen nemen, hoeven niet per definitie ingeschreven te staan als toekomstige leerling van De Droomspiegel. Alle 3 kinderen kunnen hier momenteel nog voor in aanmerking komen. Bij grote belangstelling, krijgen ingeschreven kinderen bij De Droomspiegel wel voorrang. Tweets van @DeDroomspiegel. Locatie Marco Polo Marco Poloroute 60 1363 LA Almere Poort 036 540 60 60 info@droomspiegel.nl Locatie Bosrand Adriaen Blockstraat 9 1363 LT Almere Poort 036 540 60 61 info@droomspiegel.nl.
Peuterspeelzaal 2 4 jr GO! kinderopvang.
Binnen de gemeente Lelystad is er regelmatig uitwisseling en afstemming tussen de peuterspeelzaal en het consultatiebureau in de wijk Icare JGZ. Het gaat onder andere om gegevens rond de VVE indicatie die Icare vaststelt. Klik hier om verder te lezen.
Peuterspeelzaal Almere Krullevaartje Almere peuterspeelzaalKrullevaartje.
Naschoolse opvang Almere is lekker neerploffen op de bank. Op zoek naar een kinderdagverblijf Almere Haven? Op zoek naar een kinderdagverblijf Almere? Opvang Almere Huiselijke opvang voor uw kind in Almere. Peuterspeelzaal Almere Krullevaartje heeft er een eigen kijk op.
Meedoen in Almere De Schoor.
Playground Almere Poort. Het Karwij Multi-Club. Kinderactiviteiten De Wieken. De Schoor: thuis in welzijn. Beleidsplan Meedoen mogelijk maken! Missie en visie. Raad van Toezicht. Omgaan met elkaar. Cookies op deze site. Welzijn 25 jaar! Bekijk de film: Meedoen in Almere.

Contacteer ons