leuke huizen almere poort
makelaar Almere Jorien van Santen, makelaardij o.g.
Leukehuizen.nl is in 2008 opgericht door Jorien van Santen. Het was het eerste makelaarskantoor dat zich vestigde in Almere Poort aan de Argonweg. In Almere Poort is in 2007 begonnen met de bouw van de eerste woningen. In 2011 is het kantoor verhuisd naar de Poseidonsingel in het Homeruskwartier.
Taxi Almere
Makelaars / Taxateurs VBO Makelaar.
Het zwaartepunt van leukehuizen.nl is steeds meer verschoven naar advisering over en verkoop van nieuwbouw, in Almere Poort en in Almere Oosterwold. Leukehuizen.nl hanteert eenvoudige en concurrerende tarieven voor de verschillende diensten. Bij de opdracht tot dienstverlening worden daarover duidelijke afspraken gemaakt.
makelaar huizen
Almere poort Trovit.
1363 BG, Almere, Flevoland. ruim 3 kamer appartement gelegen op de 2e verdieping, met eigen parkeerplaats gelegen in Almere Poort. Het appartement beschikt over een Fran. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van almere poort.
glaszetter almere
Vrijstaande almere poort Trovit.
In Almere Poort hebben wij enige jaren geleden deze prachtige kavel gekocht waar we ons eigen huis hebben laten bouwen. De tuin ligt op het. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van vrijstaande almere poort.
makelaar almere
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
rijlessen almere

Contacteer ons