groenhorst almere poort
Aeres VMBO Almere Het Groene Lyceum.
Aeres MBO Almere biedt zes mbo-opleidingen in het groen met brede uitstroommogelijkheden. Kies voor Dierverzorging, Paardensport en houderij, Groene Ruimte, Bloemist Groen Stylist, Toegepaste Biologie of Food lifestyle. Aeres VMBO Almere is de nieuwe naam van Groenhorst Almere. Volg ons ook op social media!
auto verkopen
Groenhorst vmbo.
I edere Aeres VMBO school is uniek en heeft eigen bijzondere k enmerken. Het vmbo groen kenmerkt zich door aandacht voor de individuele leerling. Een leerling krijgt een sterke basis en het vertrouwen om door te groeien. Aeres VMBO is de nieuwe naam van Groenhorst.
sedumdaken
Groenhorst Almere Duin.nl.
Home / Scholen / Groenhorst Almere. Uniek in Flevoland en omstreken. Ondanks dat we een relatief kleine school zijn, krijg je bij ons de mogelijkheid om een groen gerelateerde vmbo en mbo-opleiding te volgen op verschillende niveaus. De school is gehuisvest in een hypermodern gebouw in het nieuwe stadsdeel Almere Poort.
mobiele pizzeria
Groenhorst Almere.
Veel gestelde vragen. Heliumweg 1 Almere Poort Deze middelbare school biedt zijn leerlingen de gelegenheid om een typecursus te volgen. Wij zijn hier gestart in 2015 en hebben een aantal cursussen met groot succes gedraaid. Typen op voortgezet onderwijs is heel belangrijk. Wat je later ook gaat worden de computer is er niet meer bij weg te denken. Over Groenhorst Almere.:
garage
Aeres MBO Almere biedt mbo opleidingen in de groene sector.
Dan zien wij jou graag tijdens onze open dag of tijdens de Greencard Day. Benieuwd wat je als Aeres MBO Almere student kunt bereiken? Neem een kijkje bij onze ambassadeurs! Aeres MBO Almere is de nieuwe naam van Groenhorst Almere.

Contacteer ons