duin almere poort
Algemeen De-Alliantie.nl.
In het tweede kwartaal van 2018 gaat de Alliantie 20 nieuwbouw eengezinswoningen Fase 1 in Almere Poort opleveren. Ze liggen in het prachtige Duin. Er wordt momenteel hard gewerkt om deze nieuwbouw aan de Duinmeersraat te realiseren. Deze nieuwe wijk in een uniek Duinlandschap ligt aan het IJmeer, vlakbij de jachthaven, uitvalsweg A6 en het strand. Het NS-station Almere Poort en de voorzieningen van Almere Poort liggen op fietsafstand.
leningen
Duin.nl daar wil je nooit meer weg!
Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam, daar vind je DUIN. Je kunt er wonen, werken en recreƫren. In de duinen, in het bos, op het strand, bij de jachthaven of aan de boulevard.
live band
Duin Wijken in Almere Poort Gemeente Almere.
Poort Oost en Duin. Poort West en Pampushout. Duin: leven aan het strand. Aan de kust van Almere Poort ontstaat Duin. De gemeente Almere en ontwikkelaar Amvest zijn een bijzondere samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van dit revolutionaire woon, werk en recreatiegebied aan het IJmeer.
goedkoop lenen
Eengezinswoning te koop in DUIN bij Almere DUIN.
Aan het IJmeer, met Almere in de rug en met zicht op Amsterdam, daar vind je DUIN. Je kunt er wonen, werken en recreƫren. In de duinen, in het bos, op het strand, bij de jachthaven of aan de boulevard.
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
DUIN Amvest.
DUIN is een circa 100 ha grote gebiedsontwikkeling in de kustzone van Almere Poort. Amvest won met plan DUIN een door de gemeente uitgeschreven besloten prijsvraag onder beleggers. In een nieuw duinlandschap met stranden en bossen realiseert Amvest de komende tien tot vijftien jaar in totaal circa 3.000 woningen, horeca, hotels, winkels, zorgvoorzieningen, onderwijs, kantoren, welness en leisure.
DUIN Almere Het kan in Almere.
Het verrassende Almere Poort. Het gastvrije Almere Haven. Het groene Almere Buiten. Het kan in Almere Wonen Nieuwbouw Almere DUIN Almere. Wonen in de duinen omgeven door rust? Kies voor DUIN in Almere! In DUIN zijn veel dingen net wat anders dan normaal.
San Francisco: 84 appartementen aan het strand van het IJmeer in DUIN, Almere. Za 7 april: start verkoop Amsterdam Woont.
De wijk krijgt daarnaast winkels, horeca, zorgvoorzieningen, scholen, kantoren en wellness en leisure-activiteiten. Een aantal voorzieningen is er al, zoals een jachthaven, een supermarkt en diverse horecagelegenheden. DUIN is uitstekend bereikbaar met de auto, maar ook met de trein: nabij de wijk ligt NS-station Almere Poort.

Contacteer ons