almere poort tandarts
tandheelkundig centrum almerepoort.
kozen ze voor Tandheelkundig Centrum Almere Poort. Uw kinderen, onze zorg. Bij Tandheelkundig Centrum Almere-Poort bent u ook voor de kinderen aan het juiste adres, met onze geduldige en kindvriendelijke benadering laten wij zien dat een bezoek aan de tandarts niet eng hoeft tezijn.
lening
Tandartspraktijk Tandmere Poort Almere.
Vandaag een behandeling gehad bij tandarts Amir voor het plaatsen van vier facings. Kan niet anders zeggen dan dat hij zeer proffesioneel, perfectionistisch en kundig is. En bovendien is hij ook nog. 2 personen vinden dit een nuttige waardering. Bekijk alle waarderingen. Waardeer deze zorginstelling. Er zijn 39 waarderingen. 97% beveelt deze zorginstelling aan. Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Tandartspraktijk Tandmere Poort, Almere.
akoestisch
Tandartspraktijk Tandmere Almere-Poort VergelijkMondzorg. Tandartspraktijk Tandmere Almere-Poort VergelijkMondzorg.
Deze praktijk heeft medewerkers in de volgende functies werkzaam.: Tandmere is een patiëntgerichte tandartspraktijk met een moderne uitstraling, gelegen in Almere Poort. Professionaliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit vormen de basis van onze praktijkvoering. Overzicht Praktijk Beoordelingen Tarieven. Deze praktijk heeft nog geen gebruik gemaakt van deze module met bv. Deze praktijk heeft nog geen gebruik gemaakt van deze module met het weergeven van zijn medewerkers etc. Verzamelde praktijk beoordelingen. Wij hebben het internet voor u uitgepluist, u vindt hier de online verzamelde reviews van Tandartspraktijk Tandmere Almere-Poort. Zoekt u meer informatie of persoonsbeoordelingen van bijvoorbeeld uw behandelende tandarts kijk bij medewerkers.
lening zonder bank
Almere-Poort Tandzorg op Maat.
Via het menu hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Bang voor de tandarts? De preventie assistent. Kronen en bruggen. Andere tips en vragen. Schrijf u in bij tandartsenpraktijk Almere-Poort. We bellen u zo snel mogelijk voor een afspraak. 1363 BG Almere.
Tandartspraktijk Tandmere, Tandarts Almere Poort.
U kunt dan ook zeker terecht bij Tandmere, Tandartspraktijk Almere-Poort. Ook als u buiten Almere-Poort woont, en een tandarts zoekt in bijvoorbeeld Almere Haven, Almere Stad of Almere Buiten, dan bent u van harte welkom bij Tandarts Tandmere Almere Poort.
Tandarts Almere Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Tandmere is gevestigd op de eerste verdieping van het nieuwe gezondheidscentrum Poortkliniek, gelegen aan de Beneluxlaan 573-579 in het Europakwartier, te Almere Poort. Tandmere heeft samen met Medi-Mere hard gewerkt om de Poort kliniek een mooie en moderne uitstraling te geven. U bent altijd welkom bij dé tandarts in Almere Poort: Tandartspraktijk Tandmere.
Dentics.
Dentics is een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde in Almere Poort. Uw kind kan bij ons terecht voor specialistische kindertandheelkundige zorg. Een verwijzing naar Dentics wordt gedaan door de reguliere tandarts, maar kan ook gedaan worden door de huisarts, kaakchirurg of het consultatiebureau.
Tandheelkundig Centrum Poseidon Bent u op zoek naar een goede tandarts in Almere?
Wij nemen graag extra tijd voor u als dat nodig is. Tandheelkundig Centrum Poseidon biedt meerdere tandheelkundige disciplines onder één dak om de huidige en toekomstige bewoners van Almere Poort en Duin de best mogelijke zorg kunnen bieden. U kunt bij ons terecht voor zorg van de tandarts en tandprotheticus.

Tandartspraktijk Tand mere is sinds augustus 2012 gevestigd in Almere Poort. U kunt ons bezoeken in het gezondheidscentrum Poort Kliniek, op de eerste etage. Wij werken samen met Medi-Mere en het Flevoziekenhuis. Tandarts Amir Aghagalal heeft de studie Tandheelkunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam ACTA.

Contacteer ons