almere poort festival
Cascadepark Suri-Poort festival.
Het festival wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Almere, vereniging van marktkraamhouders, verschillende non profit organisaties, culturele organisaties en het bedrijfsleven in Poort. Suri-Poort festival was last modified: januari 25th, 2015 by Cascadepark Almere Poort. Telefoon: 06 1631 1180.
Vloertegels
Poort Sociaal Website van het Festival Poort Sociaal.
Festival Poort Sociaal 2018 was weer een g root su cces. Leven met elkaar en voor elkaar, dat was het motto van het grote buurtfeest dat een aantal maatschappelijke instellingen samen met het wijkteam en buurt-ondernemers organiseerden op zaterdag 16 juni 2018 aan de Europalaan en de Nederlandstraat in Almere Poort.
kassasysteem
Festival Poort Sociaal Almere Startpagina Facebook.
De Plint doet mee aan het Festival Poort Sociaal. Festival Poort Sociaal. Festival Poort Sociaal Almere heeft 28 nieuwe foto's' toegevoegd. Het 1e lustrum van het Festival Poort Sociaal was een geweldig succes. Dank aan alle vrijwilligers, standhouders, bezoekers en sponsors.
geld lenen binnen 1 minuut
Evenementen Almere VVV Almere.
Havenkom Almere Haven, Almere. Almere Haven Festival. Meerdere data vanaf: vr 31 augustus 2018 t/m zo 02 september 2018. Kom naar het Rabobank Almere Haven Festival in de havenkom van Almere Haven op vr 31 aug en za 1 zo 2 sept.
leasing elektrische fiets
Multi Culti Poort Festival Cultuurfonds Almere.
Almere is een multiculturele stad. De Nederlanders en nieuwe Nederlanders kennen vaak de culturele achtergrond van de voormalige koninkrijksdelen van Nederland niet goed en kennen elkaar amper. Daar wil Stichting Apinti verandering in brengen met het organiseren van het Multi Culti Poort Festival, om zo elkaars cultuur beter te leren kennen en waarderen.
belastingdienst
Homepage Strandfestival ZAND zaterdag 25 augustus 2018.
Informatie over Strandfestival ZAND 25 augustus 2018.
Het festival wordt gehouden op het goed bereikbare strand van Almere. Strandfestival ZAND kan bereikt worden via het station Almere Poort dat op ongeveer 15/20 minuten lopen ligt van het festivalterrein. Bekijk de looproute hier. Tussen het station en festivalterrein rijden geen pendelbussen.
Agenda Gemeente Almere.
Dit festival van stichting Apinti wordt volgens de organisatie een geslaagde dag met veel zon, dans, muziek en lekker eten. Optredens zijn van Bollywooddansers, México Mágico, Mexicaanse volksdansers en de muziekgroepen New Sensa, Wan Denkie, Abeniba, Lobi Firi en all round Bigi poku skrantje poku motyo poku. De entree is gratis. Meer informatie bij W. Mohaboe, 06-16311180 of mail naar info@ remove-this. apinti.eu Archieffoto: aangeleverd. Cacscadepark, Almere Poort Datum.

Contacteer ons