almere poort festival
Multi Culti Poort Festival Cultuurfonds Almere.
Almere is een multiculturele stad. De Nederlanders en nieuwe Nederlanders kennen vaak de culturele achtergrond van de voormalige koninkrijksdelen van Nederland niet goed en kennen elkaar amper. Daar wil Stichting Apinti verandering in brengen met het organiseren van het Multi Culti Poort Festival, om zo elkaars cultuur beter te leren kennen en waarderen.
lening
Festival Kleur in De Ruimte in Poort Almere Deze Week.
Festival Kleur in De Ruimte in Poort. POORT Het cross-over project Festival Kleur voorheen Lazy Sunday Market vindt zaterdag 16 december plaats in Sterrenschool De Ruimte Almere Poort van 14.00 20.00 uur. Festival Kleur is een ontspannen en kleurrijk Ontmoetingsfeest voor het hele gezin.
garagepoorten
Home.
Leven met elkaar en voor elkaar, dat is het motto van het grote buurtfeest dat een aantal maatschappelijke instellingen samen met het wijkteam en buurt-ondernemers organiseert op zaterdag 16 juni 2018 aan de Europalaan en de Nederlandstraat in Almere Poort. Het festival begint met een spectaculair buurtbrunch om 10.30 uur en duurt tot s-avonds 21.00 uur.
akoestiek in woonkamer verbeteren
Homepage Strandfestival ZAND zaterdag 25 augustus 2018.
Festival Poort Sociaal Almere Startpagina Facebook.
Promofilm Hyppe Poort Sociaal 2017. Hyppe Almere Poort promoot het Festival Poort Sociaal. Festival Poort Sociaal Almere. 7 juni 2017. Paul Offerman promoot het Festival Poort Sociaal Almere. Paul offerman promoot het Festval Poort Sociaal 2017. Festival Poort Sociaal Almere.
Almere Haven Festival 2017 van 1 t/m 3 september.
Het Almere Haven Festival bestaat uit heerlijke gerechten, biertjes en wijnen proeven, genieten van vijf verschillende concerten en klassieke muziek, varen op de botters over het Gooimeer, struinen over de kunstmarkt en de brocante en antiekmarkt, kijken en luisteren naar verrassende straatoptredens.
Free Festival 1 juli 2017, Almere Strand, Almere evenement.
zie alle forums van free" festival" in de afgelopen jaren en zoek het antwoord _NLHardcore wOus. 13 juni 2017 1842.: Oke, ik ben officieel blond verklaard. Dankjewel voor je reactie J.a.n.e.t. 17 juni 2017 1113.: Iemand enig idee of het te doen is met het ov vanaf Zaandam en zo ja, hoe? 1 18 juni 2017 0002.: Is goed te doen. Overstappen amsterdam centraal. Uitstappen almere poort, 15 min lopen.
Agenda Gemeente Almere.
Ondernemen in Almere Poort. Bezoek Almere Poort. Vis à Vis. Bestemmingsplannen Almere Poort. Poort Oost en Duin. Poort West en Pampushout. Dit festival van stichting Apinti wordt volgens de organisatie een geslaagde dag met veel zon, dans, muziek en lekker eten.
Summerpark Festival Sunday 08 July Almere Strand.
Almere Strand bevind zich op loopafstand van NS Station Almere Poort. Volg vanaf hier de borden naar het festivalterrein. Check eventtravel.nl voor georganiseerde busreizen vanuit heel Nederland. Zoek je een simpele maar luxe manier om naar Summerpark Festival te komen?

Contacteer ons