almere poort festival
Multi Culti Poort Festival Cultuurfonds Almere.
Almere is een multiculturele stad. De Nederlanders en nieuwe Nederlanders kennen vaak de culturele achtergrond van de voormalige koninkrijksdelen van Nederland niet goed en kennen elkaar amper. Daar wil Stichting Apinti verandering in brengen met het organiseren van het Multi Culti Poort Festival, om zo elkaars cultuur beter te leren kennen en waarderen.
band
Evenementen Almere VVV Almere.
Sinterklaasintocht: 17 november. Almere Poort, Almere. Meerdere data vanaf: wo 27 juni 2018 t/m zo 01 juli 2018. Kom gezellig naar de kermis op het Homerusplein in Almere Poort! Fotografie: Fred Rotgans. Almere Centrum, Almere. Forever Young Festival. woensdag 22 augustus 2018.
leningen
Poort Sociaal Website van het Festival Poort Sociaal.
Zaterdag 16 juni 2018 5e editie Festival Poort Sociaal. Leven met elkaar en voor elkaar, dat is het motto van het grote buurtfeest dat een aantal maatschappelijke instellingen samen met het wijkteam en buurt-ondernemers organiseert op zaterdag 16 juni 2018 aan de Europalaan en de Nederlandstraat in Almere Poort.
Summerpark Festival Sunday 08 July Almere Strand.
Summerpark Festival viert op zondag 8 juli de zomer en pakt dit jaar uit met een aantal spraakmakende hosting-partijen! Pacha Ibiza strijkt dit jaar neer op één van Nederlands mooiste festivallocaties met een mix van water, bomen en een prachtig strand. De iconische Pacha kersen met als thuisbasis Ibiza staan al decennia garant voor feesten waar je u tegen zegt. Op het Almere Strand zal de exclusieve clubketen de open air stage hosten met een ijzersterke house line-up, spectaculair decor en verbluffend entertainment!
Almere Haven Festival 2018 van 31 augustus t/m 2 september.
Het Almere Haven Festival bestaat uit heerlijke gerechten, biertjes en wijnen proeven, genieten van vijf verschillende concerten en klassieke muziek, varen op de botters over het Gooimeer, struinen over de kunstmarkt en de brocante en antiekmarkt, kijken en luisteren naar verrassende straatoptredens.
Homepage Strandfestival ZAND zaterdag 25 augustus 2018.
Evenementenkalender 2018.
Run for Kika Almere. Vis á Vis Mare. Bijzondere overnachtingen Kustzone. Muiderzand, bos achter Almeerderstrand. Vis á Vis Mare. Multi Culti Festival Suripoort. Esplanade, Forum, Diagonaal, Schutterstraat, Grote Markt. Markermeer vanaf Marina Muiderzand. Vis á Vis Mare. Kustzone Almere Poort.
Agenda Gemeente Almere.
Dit festival van stichting Apinti wordt volgens de organisatie een geslaagde dag met veel zon, dans, muziek en lekker eten. Optredens zijn van Bollywooddansers, México Mágico, Mexicaanse volksdansers en de muziekgroepen New Sensa, Wan Denkie, Abeniba, Lobi Firi en all round Bigi poku skrantje poku motyo poku. De entree is gratis. Meer informatie bij W. Mohaboe, 06-16311180 of mail naar info@ remove-this. apinti.eu Archieffoto: aangeleverd. Cacscadepark, Almere Poort Datum.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons