sportcentrum almere poort
Sports Leisure Almere Haven WellVit.
beschrijving In Almere Haven hebben wij op een unieke lokatie t/o OSG de Meergronden een sport en activiteitencentrum geopend. Dit centrum onderscheidt zich door een veelzijdigheid aan sport en beweging gerelateerde activiteiten voor jong en oud, allemaal op recreatieve basis.
Autolening
Bushalte Topsporthal, Almere 9292.nl.
aan het laden. overig MBO College Poort Jasper Warnerstraat. Naar details pagina Toon op kaart. Naar details pagina Toon op kaart. Naar details pagina Toon op kaart. Bibliotheek Almere Poort. Naar details pagina Toon op kaart. strand Strand Volleybal Almere.
Tentenverhuur
Topsportcentrum Almere Wikipedia.
Breedtesporthal: 33 x 72 meter. Topsportcentrum Almere is een multifunctionele indoorsportaccommodatie gelegen aan het Pierre de Coubertinplein in Almere Poort. De start van de bouw was in de zomer van 2005, de opening was op 7 oktober 2007. De Gemeente Almere is eigenaar en beheerder van het Topsportcentrum.
sedumdaken
Zwembad Almere Poort Optisport.
Pierre de Coubertinplein 6. 1362 LB Almere. Locatiemanager: Roger van Dam. Ontvang onze nieuwsbrief. Je kunt Zwembad Almere Poort bereiken via e-mail: almerepoort-receptie@optisport.nl of via telefoonnummer 036-5405346. Volg Zwembad Almere Poort op social media. Zwemmen Inschrijven Openingstijden Tarieven Accommodatie Contact.
WC verstopt
Topsportcentrum Almere VVV Almere.
Topsportcentrum gelegen in Almere Poort. Een unieke combinatie van een topsporthal, een breedtesporthal en een sportevenementenlocatie. Gelegen in hartje Nederland, op een halfuurtje rijden van Schiphol. De thuishaven van diverse topsportevenementen, zoals WK's' en sportgala's. Het Topsportcentrum is een veelzijdige, multifunctionele, grensverleggende en unieke indoorsport locatie.
pro
Sportcentrum Almere Poort on Vimeo. Menu. Search. Close Menu. Settings.
Sportcentrum Almere Poort. from SlangenKoenis Architecten. 1 year ago. Drone video of slangenkoenis architecten project in Almere Poort NL. Sports Center containing 25x21x3 m pool, fitness center, sports innovation center, 26x44x7 m omni sports hall. A multi story sports project.
Sportcentrum Almere Zwarts Jansma Architects.
Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Foto Katrien Franken. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Foto Katrien Franken. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Foto Katrien Franken. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Foto Katrien Franken.
Sporthal Almere Poort van Rheenen Sport.
Beide locaties zijn slechts een kwartier van Almere Poort verwijderd, en elke sporthal biedt uitgebreide gratis parkeerfaciliteiten voor bezoekers. Tel hierbij ons brede sportieve aanbod en onze moderne faciliteiten, en het vinden van de perfecte manier om te trainen wordt een stuk eenvoudiger.
Sportbedrijf Almere.
Verschillende sportbonden hebben het Topsportcentrum Almere verkozen tot wedstrijd en trainingsaccommodatie. Naast het sportieve element is het Topsportcentrum Almere ook uitermate geschikt voor vergaderingen, productpresentaties, workshops, beurzen en personeelsfeesten zie ook de pagina over verhuur vergaderlocaties. In de beschikbare en flexibel in te delen ruimtes is van alles mogelijk en er zijn voorzieningen van topniveau.

Contacteer ons