almere poort huisarts
Homepagina Vizier Gezondheidscentrum Vizier in Almere Poort.
Maak direct online uw afspraak met de huisarts of de praktijkondersteuner in Vizier. Gemakkelijk en snel. Inloggen is niet nodig! De apotheek-robot is 7 dagen per. week, 24 uur per dag geopend. Vizier is het eerste gezondheidscentrum in Almere Poort.
live stream
Huisarts en Apotheek Poort Kliniek.
Welkom bij huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort. Het adres voor uw huisarts en apotheek. Ervaar het intieme en vertrouwelijke karakter van de apotheekhoudende huisarts in een modern jasje. De huisarts in Almere Poort voor alle wijken van Poort: Europakwartier, Homeruskwartier en Columbuskwartier.
pizza pizza
Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort Almere.
Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort Almere. Adres Beneluxlaan 573. 1363 BJ Almere. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier. Er zijn 78 waarderingen. 94% beveelt deze zorginstelling aan. Deel dit profiel met anderen. Gemiddeld waarderingscijfer per jaar. Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg. Indien er een jaar ontbreekt, dan zijn er in dat jaar geen waarderingen geplaatst. 28 juni 2018 Goedgekeurd door de redactie. Diverse keren een beroep gedaan op de zorg, alle keren goed begeleid en uitstekende nazorg. 1 persoon vindt dit een nuttige waardering. 27 juni 2018 Goedgekeurd door de redactie. Kan altijd terecht bij de huisarts.
Medi-Mere Almere-Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Ons team spreekt het bijzonder aan om het jongste stadsdeel van Almere van goede zorg op maat te voorzien. Wij doen dat door tijd voor de patiënt te nemen, goed te luisteren, met respect te behandelen en dit alles zonder lange wachttijden. Wij bieden alle zorg onder één dak aan en streven naar tevreden patiënten. Wist u dat? Er elke ochtend een Prikpost is voor alle inwoners van Poort. Er elke dag een telefonisch spreekuur met de huisarts is.
Apotheek Almere Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Locatie Poort Huisarts Apotheek Fysiotherapie Diëtetiek Psychologie Tandarts Medi-Mooi Verloskunde Logopedie Podotherapie Voetenzorg Flevoziekenhuis Prikpost. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. 1363 BJ Almere.
Huisarts Almere Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Locatie Poort Huisarts Apotheek Fysiotherapie Diëtetiek Psychologie Tandarts Medi-Mooi Verloskunde Logopedie Podotherapie Voetenzorg Flevoziekenhuis Prikpost. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. 1363 BJ Almere.
Independer.
Huisarts gezondheidscentrum Vizier.
Inschrijven in apotheek Vizier. Gezondheidscentrum Vizier in Almere Poort. Een andere Zorggroep Almere websites site. Huisartsen gezondheidscentrum Vizier. You are here.: Huisartsen gezondheidscentrum Vizier. Van harte welkom bij de huisartsen van Vizier. U kunt bij ons team terecht met al uw medische vragen en klachten. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij de gehele dag, van 08.00 tot 17.00 uur, telefonisch bereikbaar voor u. Daarnaast kunt u 24 uur per dag snel en gemakkelijk vanuit huis uw gezondheidszaken regelen via internet. Wilt u een afspraak maken met de huisarts of meer weten over praktische zaken, zoals het inleveren van uw urine?
Homepagina de Haak Gezondheidscentrum De Haak in Almere Haven Centrum.
Gezondheidscentrum De Haak in Almere Haven Centrum. van het centrum van Almere Haven. Gezondheidscentrum voor de inwoners. van het centrum van Almere Haven. Gezondheidscentrum voor de inwoners. De Haak wordt verbouwd en is beperkt open. U kunt terecht bij uw huisarts, doktersassistent, physician assistent of praktijkondersteuner.:

Contacteer ons