sporthal almere poort
Sportbedrijf Almere.
Adres: Pierre de Coubertinplein 6, 1362 LB Almere Poort. Sporthal Olympiakwartier is gevestigd op de vierde verdieping van het Indoorsportcomplex Olympiakwartier. De zaal heeft een vloeroppervlakte van 1149 m 442, bij 26 meter en een vrije hoogte van zeven meter.
garagepoorten
Topsportcentrum Almere VVV Almere.
Topsportcentrum gelegen in Almere Poort. Een unieke combinatie van een topsporthal, een breedtesporthal en een sportevenementenlocatie. Gelegen in hartje Nederland, op een halfuurtje rijden van Schiphol. De thuishaven van diverse topsportevenementen, zoals WK's' en sportgala's. Het Topsportcentrum is een veelzijdige, multifunctionele, grensverleggende en unieke indoorsport locatie.
akoestisch
Sportbedrijf Almere.
De bouw van de nieuwe sporthal in Almere Haven is officieel begonnen. Wethouder Pol Vastgoed gaf het startsein. De nieuwe sporthal komt op de plek van de oude hal in De Werven. Dit was de eerste sporthal die in 1978 in Almere werd gebouwd.
lenen zonder bank
Sporthal Almere Sporthal.nl.
Sporthal.nl Sporthal Almere. Hieronder vind je een overzicht van sporthallen, gymzalen en andere sportruimtes in Almere provincie Flevoland. Sporthal Centre Point Sportcentrum. Sporthal Fanny Blankers-Koen FBK. Sporthal Indische Buurt. Sporthal Topsportcentrum Almere. Op zoek naar een sporthal bij jou in de buurt?
Topsportcentrum Almere Wikipedia.
Topsportcentrum Almere is een multifunctionele indoorsportaccommodatie gelegen aan het Pierre de Coubertinplein in Almere Poort. De start van de bouw was in de zomer van 2005, de opening was op 7 oktober 2007. De Gemeente Almere is eigenaar en beheerder van het Topsportcentrum.
Sportcentrum Almere Zwarts Jansma Architects.
Foto Katrien Franken. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Foto Katrien Franken. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Foto Katrien Franken. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Foto Katrien Franken. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Sportcentrum Almere Foto: katrienfranken.com. Foto Katrien Franken. Sporthal voor topsport en breedtesport.
Sporthal Almere Poort van Rheenen Sport.
Beide locaties zijn slechts een kwartier van Almere Poort verwijderd, en elke sporthal biedt uitgebreide gratis parkeerfaciliteiten voor bezoekers. Tel hierbij ons brede sportieve aanbod en onze moderne faciliteiten, en het vinden van de perfecte manier om te trainen wordt een stuk eenvoudiger.

Contacteer ons