huisartsenpraktijk almere poort
Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort Almere.
Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Zorginstelling Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort, Almere. Zorginstelling Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort, Almere. Alle huisartsenpraktijken in Almere. Alle zorgaanbieders in Almere. Partners van ZorgkaartNederland. Wat is ZorgkaartNederland?
kredieten
Huisarts en Apotheek Poort Kliniek.
De huisarts in Almere Poort voor alle wijken van Poort: Europakwartier, Homeruskwartier en Columbuskwartier. Wij hebben een uitgebreide site van de huisartsenpraktijk Medi-Mere en de aan ons verbonden Apotheek Medi-Mere. Wij nodigen u van harte uit om daar eens te kijken.
sign in live
Medi-Mere Almere-Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Medi-Mere Poort, Beneluxlaan 573, 1363 BJ Almere Welkom op de locatie Almere-Poort. Namens het volledige team van huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort heten wij u van harte welkom in onze praktijk, welke gehuisvest is in de Poort Kliniek. Samen met diverse disciplines waaronder apotheek, fysiotherapie, tandarts, diëtetiek, logopedie, verloskunde en orthopedie bieden wij u persoonlijke zorg, dichtbij huis.
Binnendeuren
Apotheek Almere Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Locatie Poort Huisarts Apotheek Fysiotherapie Diëtetiek Psychologie Tandarts Medi-Mooi Verloskunde Logopedie Podotherapie Voetenzorg Flevoziekenhuis Prikpost. Klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit zijn de drie belangrijkste pijlers van onze praktijkvoering en staan borg voor gezonde zorg voor de Almeerse patiënt. 1363 BJ Almere.
Huisarts Almere Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Cardiologie Centra Nederland. Print Stuur door Klein Normaal Groot. Huisarts Almere Poort. Huisartsenpraktijk Medi-Mere Poort. Wij heten u nogmaals van harte welkom in onze praktijk. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Contactgegevens gezondheidscentrum Vizier.
Psychologenpraktijk Almere Poort. Over gezondheidscentrum Vizier. Vizier is het eerste gezondheidscentrum in Almere Poort. Het gezondheidscentrum is één van de 21 gezondheidscentra van Zorggroep Almere, de overkoepelende organisatie voor eerstelijns gezondheidszorg in Almere. Lees meer over gezondheidscentrum Vizier. Contact gezondheidscentrum Vizier.
Huisarts gezondheidscentrum Vizier.
Inschrijven in apotheek Vizier. Gezondheidscentrum Vizier in Almere Poort. Een andere Zorggroep Almere websites site. Huisartsen gezondheidscentrum Vizier. You are here.: Huisartsen gezondheidscentrum Vizier. Van harte welkom bij de huisartsen van Vizier. U kunt bij ons team terecht met al uw medische vragen en klachten. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij de gehele dag, van 08.00 tot 17.00 uur, telefonisch bereikbaar voor u. Daarnaast kunt u 24 uur per dag snel en gemakkelijk vanuit huis uw gezondheidszaken regelen via internet. Wilt u een afspraak maken met de huisarts of meer weten over praktische zaken, zoals het inleveren van uw urine? Of wilt u de verbeterplannen inzien naar aanleiding van het klanttevredenheidsonderzoek? Maak een keuze uit de onderwerpen in het menu. Openingstijden huisartsenpraktijk Vizier.
Homepagina Vizier Gezondheidscentrum Vizier in Almere Poort.
Waar kunt u ons vinden? Over gezondheidscentrum Vizier. Vizier is het eerste gezondheidscentrum in Almere Poort. Het gezondheidscentrum is één van de 21 gezondheidscentra van Zorggroep Almere, de overkoepelende organisatie voor eerstelijns gezondheidszorg in Almere. Lees meer over gezondheidscentrum Vizier.
Huisartsenpraktijk Homerus Welkom.
Huisartsenpraktijk Homerus gesloten op woensdag avond 20 juni 2018. Huisarts Wendy van den Broeck terugkerend na operatie. Neem contact op. Maak kennis met de medewerkers in de praktijk. Wij zijn Jørgen Harthoorn en Wendy van den Broeck, 2 enthousiaste gedreven huisartsen afkomstig uit Almere. We wonen en werken allebei sinds lange tijd in Almere, en dragen deze stad een warm hart toe. Om deze reden hebben wij onze praktijk gevestigd in Almere Poort.

Contacteer ons