sterrenschool almere poort
Contact Sterrenschool De Ruimte.
Sterrenschool De Ruimte. 1363 SV Almere-Poort. 036 76 71 688. Show options Hide options Additionele opties. Ontwijk snelwegen Ontwijk tolwegen Km Kilometers. Route berekenen Route printen. Overweegt u uw kind aan te melden bij De Ruimte? Schrijf u dan in voor een informatieronde/rondleiding.
Autolening
Sterrenschool De Ruimte Eerste Almeerse Sterrenschool.
Binding met de buurt. Sterrenschool De Ruimte biedt.: Individuele leerroutes, ouders actief betrokken, e-learning en ICT en flexibele schoolvakanties. Zomaar een aantal begrippen die kenmerkend zijn voor het onderwijs binnen De Ruimte. Kinderen van nul tot dertien jaar kunnen 52 weken per jaar worden opgevangen tussen zeven uur s ochtends en zeven uur s avonds.
live band
Sterrenschool De Ruimte succesvol van start gegaan in nieuw gebouw aan Homeruspark Prisma, Stichting voor Christelijk basis onderwijs in Almere.
De Open Dag trok maar liefst 550 bezoekers en is daarmee een groot succes te noemen. Sterrenschool De Ruimte is gevestigd aan het Nimfenplein 1 in Almere Poort, tegenover de overdekte Homerusmarkt aan het Homeruspark. Posted in Actueel. Bureau Christelijk Onderwijs.
kredieten
Sterrenschool Het Universum.
Kinderopvang Sterrenrijk is meer dan opvang alleen! Het innovatieve karakter, de doorgaande lijn met het basisonderwijs, gezelligheid en het ruime aanbod van faciliteiten maakt Kinderopvang Sterrenrijk een begrip in Nobelhorst! Sterrenschool Het Universum. Sterrenschool Het Universum. Max Planckstraat 74. 1341 DA Almere.
Zoek en vergelijk Sterrenschool De Ruimte Onderwijsinspectie.nl.
Nimfenplein 1 1363 SV Almere Opleiding Status toezicht Acties. Volg updates over deze school. De kwaliteit van het onderwijs op Sterrenschool De Ruimte in Almere is voldoende. Er vindt in principe voor de periode van één jaar geen verder toezicht plaats.
Wie, wat, waar Sterrenschool De Ruimte.
Wie, wat, waar. De Ruimte in het Homeruskwartier in Almere Poort is de eerste Almeerse Sterrenschool. Deze is ontstaan uit een gezamenlijk initiatief van Stichting Prisma, de Almeerse Scholengroep ASG, Partou kinderopvang, welzijnsorganisatie De Schoor en de gemeente Almere. Met het Sterrenschoolconcept geven de participanten een antwoord op wat kinderen nu en in hun toekomst nodig hebben.

Contacteer ons