basisschool almere poort
KindCentrum De Duinvlinder Kindcentrum in Almere Poort, gebied Duin.
Faseonderwijs en Units. Thematisch geïntegreerd onderwijs. Wetenschap en Technologie WT. Kind Centraal Leren van binnen naar buiten Talentontwikkeling Jezelf mogen zijn en worden. Gezonde School Wetenschap Techniek Inspiratie Thematisch geïntegreerd werken. Copyright 2016 by KC De Duinvlinder Almere Poort, Locatie Duin.
argenta
IKC De Regenboog Almere-Haven Talenten" kleuren kinderen."
1356 GA Almere. 036-5314937 / 036 7676599. Directeur: Ingrid de Vries. 19-01-2018 We wensen alle ouders en kinderen een gelukkig en gezond 2018! 19-01-2018 De Regenboog winnaar van de Jumbo spaaractie voor scholen! IKC de Regenboog. Klipgriend 1 en 3. 1356 GA Almere.
band
Basisscholen Almere Poort Basisscholen Leren Gemeente Almere.
Basisscholen Almere Haven. Basisscholen Almere Poort. Basisscholen Almere Stad Oost. Basisscholen Almere Stad West. Beter lezen en schrijven. De Droomspiegel dependance. De Kleine Wereld. Beide scholen zijn tijdelijk gehuisvest aan de Monacostraat 50 Europakwartier in afwachting van nieuwbouw in Duin.
lenen zonder bank
De Zeeraket.
https//t.co/kQFF5Y1pDQ: 1 year 7 months geleden. Internationaal onderwijs al 10 jaar succesvol in Almere: Trots op International Primary School Almere https//t.co/jc9da2WNrC: 1 year 8 months geleden. Kersverse basisschool De Zeeraket breidt uit met peuterspeelzaal en opvang. https//t.co/NWMwDGiCHU: 1 year 9 months geleden.
De Droomspiegel, Almere Poort: Katholieke basisschool voor daltononderwijs: Home.
Wij werken vanuit twee multifunctionele locaties in Almere Poort. De locaties Marco Polo is en Bosrand zijn gesitueerd in het Columbuskwartier. Bent u op zoek naar een geschikte basisschool voor uw kind, die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd?
Sterrenschool De Ruimte Eerste Almeerse Sterrenschool.
Kinderen van nul tot dertien jaar kunnen 52 weken per jaar worden opgevangen tussen zeven uur s ochtends en zeven uur s avonds. De wisselende themas van de school worden doorgevoerd bij de opvang. Er is veel ruimte voor buitenspelen.
De Kleine Wereld De Kleine Wereld, grote kansen.
De kleine wereld. De Kleine Wereld is een basisschool in het Europakwartier in Almere Poort. Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind met veel plezier naar school gaat, omdat wij geloven dat alleen dan uw kind optimaal kan presteren.
Vergelijk de basisscholen in Almere update 2018! AlleCijfers.nl.
Er zijn 95 basisscholen in Almere. Vergelijk de resultaten van deze scholen op basis van diverse gegevens die door de overheid als open data worden gepubliceerd. Klik hier en bekijk veel extra informatie op een aparte pagina voor iedere school in Almere. Aanmelden bij de basisschool in Almere?
De Columbus school.
17-Front Content 2A. Wij zijn een openbare basisschool in Almere Poort. Wij bieden onze leerlingen gedegen onderwijs en een sportieve basis. Met bewezen onderwijsmethoden en concentratie op de basisvakken taal en rekenen, halen we het beste uit ieder kind naar boven.

Contacteer ons