basisschool almere poort
Almere Poort in Almere, duidelijk op AlleCijfers.nl.
Instelling: Almere Poort. Denominatie: Algemeen bijzonder. BRIN en vestigingsnummer: 31FT00. Type primair onderwijs: Basisonderwijs. Adres: Pygmalionstraat 1, 1363 SC, Almere. Gemeente Almere, Flevoland. Telefoon: Gegevens onbekend. De postcode van deze school komt het meest voor in de buurt Europakwartier klik hier voor informatie over deze buurt! Internetadres: Internet adres onbekend. Uitstroom groep 8 leerlingen in 2017.: Totaal aantal 0. Naar het praktijkonderwijs 0. Naar het voortgezet speciaal onderwijs 0. Naar een basisberoepsgerichte leerweg 0. Naar een VMBO basis en kaderberoepsgerichte leerweg 0. Naar een VMBO kadergerichte leerweg 0. Naar het VMBO-GT gemengde/theoretische leerweg, voorheen MAVO 0. Naar een VMBO-T en HAVO combinatie klas 0. Naar de HAVO 0. Naar een HAVO en VWO combinatie klas 0. Naar het VWO of het gymnasium 0. Advies niet mogelijk 0. Benieuwd naar de resultaten van de basisscholen in je buurt? Vergelijk de 92 basisscholen in Almere. Deel deze pagina.: Aanmelden bij de basisschool in Almere?
minilening
Basisscholen Almere Het kan in Almere.
Het centrale Almere Stad. Het landelijke Almere Hout. Het verrassende Almere Poort. Het gastvrije Almere Haven. Het groene Almere Buiten. Het kan in Almere Scholen in Almere Basisscholen Almere. Ben jij op zoek naar de beste basisschool voor jouw kind?
Autoverzekering
Basisscholen Almere Poort Basisscholen Leren Gemeente Almere.
Basisscholen Almere Haven. Basisscholen Almere Poort. Basisscholen Almere Stad Oost. Basisscholen Almere Stad West. Beter lezen en schrijven. De Droomspiegel dependance. De Kleine Wereld. Beide scholen zijn tijdelijk gehuisvest aan de Monacostraat 50 Europakwartier in afwachting van nieuwbouw in Duin.
akoestiek betekenis
De Columbus school.
17-Front Content 2A. Wij zijn een openbare basisschool in Almere Poort. Wij bieden onze leerlingen gedegen onderwijs en een sportieve basis. Met bewezen onderwijsmethoden en concentratie op de basisvakken taal en rekenen, halen we het beste uit ieder kind naar boven.
De Droomspiegel, Almere Poort: Katholieke basisschool voor daltononderwijs: Home.
Wij werken vanuit twee multifunctionele locaties in Almere Poort. De locaties Marco Polo is en Bosrand zijn gesitueerd in het Columbuskwartier. Bent u op zoek naar een geschikte basisschool voor uw kind, die volledig voldoet aan de eisen van deze tijd?
Vergelijk de basisscholen in Almere update 2018! AlleCijfers.nl.
Er zijn 95 basisscholen in Almere. Vergelijk de resultaten van deze scholen op basis van diverse gegevens die door de overheid als open data worden gepubliceerd. Klik hier en bekijk veel extra informatie op een aparte pagina voor iedere school in Almere. Aanmelden bij de basisschool in Almere?
Sterrenschool De Ruimte Eerste Almeerse Sterrenschool.
Kinderen van nul tot dertien jaar kunnen 52 weken per jaar worden opgevangen tussen zeven uur s ochtends en zeven uur s avonds. De wisselende themas van de school worden doorgevoerd bij de opvang. Er is veel ruimte voor buitenspelen.
KindCentrum De Duinvlinder Kindcentrum in Almere Poort, gebied Duin.
Faseonderwijs en Units. Thematisch geïntegreerd onderwijs. Wetenschap en Technologie WT. Kind Centraal Leren van binnen naar buiten Talentontwikkeling Jezelf mogen zijn en worden. Gezonde School Wetenschap Techniek Inspiratie Thematisch geïntegreerd werken. Copyright 2016 by KC De Duinvlinder Almere Poort, Locatie Duin.
De Kleine Wereld De Kleine Wereld, grote kansen.
De kleine wereld. De Kleine Wereld is een basisschool in het Europakwartier in Almere Poort. Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind met veel plezier naar school gaat, omdat wij geloven dat alleen dan uw kind optimaal kan presteren.

Contacteer ons