zaalverhuur almere poort
Salena b.v. Zaalverhuur.
Salena zaalverhuur heeft voor uw eisen en wensen meerdere oplossingen en mogelijkheden. Neem daarom voor een prijsopgave en meer informatie contact op met ons via het onderstaande contact formulier. Wij hopen u en uw gasten met open armen te morgen begroeten in onze zaal en heten u alvast een warm welkom! Uw bericht is verzonden, met vriendelijke groet Salena BV. 1316 AL Almere Stad.
sea life
Zaalverhuur Almere Knus Bij Sher.
Wedden dat jij en jouw zakelijke contacten binnen no time geïnspireerd zijn door de omgeving en locatie en weer volop nieuwe ideeën uiteindelijk weer terug naar huis gaan? Naast zakelijk zaalverhuur, kun je hier ook terecht voor privé zaalverhuur in Almere.
dakterras
Zaalverhuur Almere voor 20 tot 2000 personen.
Kies dan voor een zaalverhuur Almere om het gezellig en knus te houden met een kleine groep mensen. De stad Almere bestaat uit diverse stadsdelen. Je kunt in Almere kiezen voor Almere Stad, Almere Buiten, Almere Hout, Almere Buiten, Almere Poort of de nieuwere wijken Almere Pampus of Almere Oosterwold.
Zaalverhuur Muziekwijk Almere-Buiten Almere-Haven Stedenwijk VVC.
Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl, een saloon of een trendy loungetent. Zaalverhuur in Almere. Wij verzorgen actieve groepsuitjes en bedrijfsuitjes maar u kunt bij ons ook een zaal huren in Almere voor een verjaardagsfeestje, bruiloftsfeest of personeelsuitje.
Zaalverhuur Almere Welkom bij Houtschool Almere.
Vrijdag 1400: 0000.: Zaterdag 1400: 0000.: Zondag 0900: 0000.: Overdag doordeweeks huren. kan in overleg! Wilt u een keertje langskomen? Email of bel dan van tevoren voor een afspraak! Graag alleen bellen tijdens contacttijden. Met Facebook verbinden. 1323 VE Almere.
Partycentrum Spotlight Spotlight Almere.
Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van zakenlunches of zakendiners voor groepen vanaf 10 personen. Trouwen en bruiloft locatie. Heeft u interesse, neem contact met ons op! Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan het vernieuwde Spotlight.
Zaalverhuur VVV Almere.
Uiteraard prima te combineren met een recreatief intermezzo! Bekijk hier het aanbod van alle locaties in de creatieve stad Almere. Bekijk het aanbod van zaalverhuur. Van der Valk Hotel Almere. In het moderne Van der Valk hotel Almere vind je rust, ruimte en ontspanning.
THE LAKE party centrum en zaalverhuur â.
Vergaderingen en Bijeenkomsten. THE LAKE party centrum en zaalverhuur. THE LAKE party centrum en zaalverhuur. Bij Partycentrum The Lake kunt u terecht voor al uw volledig verzorgde feesten en partijen. Jubilea, bruiloften, verjaardagen of andere gelegenheden. Zaalverhuur is ook mogelijk.
Unit 78 Zaalverhuur in Almere.
ZAALVERHUUR ALMERE MET UW EIGEN HAPJES EN DRANKJES. BEDIENING OP AANVRAAG, INDIEN GEWENST. XENONSTRAAT 78 1362 GG ALMERE. Thee en koffie bekers. Vorkjes en theelepels. Muziek installatie, te bedienen met uw eigen telefoon of iPod / CD's.' 1362 GG Almere Poort.

Contacteer ons