kindertandarts almere poort
Tandarts Almere Praktijk De Waterval voor tandheelkundige zorg.
Tandartspraktijk De Waterval biedt complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin in het hart van Almere Haven. Met een team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten, een parodontoloog en een endodontoloog kun je rekenen op volledige mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit.
seo almere
Tandarts Almere Dental Clinics Almere.
Meld u dan hier direct aan als nieuwe patiënt. Meer informatie over de teams, openingstijden en contactgegevens vindt u op de praktijkpaginas van Dental Clinics Almere Doddegrasweg Kruidenwijk, Dental Clinics Almere Filmwijk Filmwijk, Dental Clinics Almere De Notekraker Muziekwijk, Dental Clinics Almere Perspectief Tussen de Vaarten Noord en Dental Clinics Almere Westeinde Almere Buiten.
EPDM plat dak
Dentics.
Dentics is een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde in Almere Poort. Uw kind kan bij ons terecht voor specialistische kindertandheelkundige zorg. Een verwijzing naar Dentics wordt gedaan door de reguliere tandarts, maar kan ook gedaan worden door de huisarts, kaakchirurg of het consultatiebureau. Een verwijzing vindt plaats als sprake is van een behandelprobleem. Bijvoorbeeld als uw kind erg opziet tegen een behandeling of gewoon omdat uw kind te jong is. Dan kan een kindertandarts uitkomst bieden.
Kindertandclub Tandarts Tandmere Almere Poort.
De Kindertandclub, die in gezondheidscentrum de haak in Almere Haven gevestigd was, is verhuisd naar Almere Poort. Ook de vaste tandarts van de Kindertandclub Anne Faber en zijn vaste assistente Ellen zijn mee verhuisd naar Tandmere, zodat wij u hier nog optimaal van dienst kunnen zijn.
Tandartspraktijk Tandmere, Tandarts Almere Poort.
U kunt dan ook zeker terecht bij Tandmere, Tandartspraktijk Almere-Poort. Ook als u buiten Almere-Poort woont, en een tandarts zoekt in bijvoorbeeld Almere Haven, Almere Stad of Almere Buiten, dan bent u van harte welkom bij Tandarts Tandmere Almere Poort.
Tandarts Almere Poort Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Tandmere is gevestigd op de eerste verdieping van het nieuwe gezondheidscentrum Poortkliniek, gelegen aan de Beneluxlaan 573-579 in het Europakwartier, te Almere Poort. Tandmere heeft samen met Medi-Mere hard gewerkt om de Poort kliniek een mooie en moderne uitstraling te geven.
Tandheelkundig Centrum Poseidon Bent u op zoek naar een goede tandarts in Almere?
U bent van harte welkom bij Tandheelkundig Centrum Poseidon in Almere Poort! Onze filosofie is dat goede tandheelkundige zorg meer omvat dan alleen het behandelen van tanden en kiezen. Wij geloven in een brede aanpak waarin mondhygiëne, herstel van functie en esthetiek van het gebit en persoonlijke aandacht centraal staan.
Kindertandarts De Kinderkliniek Kidsproof Almere.
De kindertandarts werkt overigens bij voorkeur via een verwijzing van de eigen tandarts. Klik voor meer informatie op de roze websitebutton! Blijf op de hoogte van uitjes in de buurt met de Uitagenda van Kidsproof! Deel deze tip. 1315 RA Almere.
Tandheelkunde voor kinderen en jongeren.
Onze kindertandarts aan het werk. 17 07 2018. Grote opkomst bij info-avond Hart voor diabetes met prof. Eelco de Koning in DeKinderkliniek. Het was een prachtige info-avond op donderdag 12 juli in DeKinderkliniek met prof. Eelco de Koning! Meer dan 200 jongeren, ouders en behandelaren waren ondanks het warme weer op de bijeenkomst afgekomen. Veel van onze jongeren en ouders hadden schalen vol met zelfgemaakte hapjes meegenomen, zoet of hartig, van salade, koek tot saté stokjes, en alles mét het aantal koolhydraten vermeld. Dit was geweldig! Het werd een bijzondere avond. Bekijk meer nieuwsberichten. Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN. doe je thuis! Welke zorg zoek je? Kinderen en jongeren. De Kinderkliniek Hospitaaldreef 29 1315 RC Almere T.

Contacteer ons