kindertandarts almere poort
Tandarts Almere Dental Clinics Almere.
Meld u dan hier direct aan als nieuwe patiënt. Meer informatie over de teams, openingstijden en contactgegevens vindt u op de praktijkpaginas van Dental Clinics Almere Doddegrasweg Kruidenwijk, Dental Clinics Almere Filmwijk Filmwijk, Dental Clinics Almere De Notekraker Muziekwijk, Dental Clinics Almere Perspectief Tussen de Vaarten Noord en Dental Clinics Almere Westeinde Almere Buiten.
lening op afbetaling
Dentics.
Dentics is een verwijspraktijk voor kindertandheelkunde in Almere Poort. Uw kind kan bij ons terecht voor specialistische kindertandheelkundige zorg. Een verwijzing naar Dentics wordt gedaan door de reguliere tandarts, maar kan ook gedaan worden door de huisarts, kaakchirurg of het consultatiebureau. Een verwijzing vindt plaats als sprake is van een behandelprobleem. Bijvoorbeeld als uw kind erg opziet tegen een behandeling of gewoon omdat uw kind te jong is. Dan kan een kindertandarts uitkomst bieden.
garagepoorten
Kindertandclub Tandarts Tandmere Almere Poort.
De Kindertandclub, die in gezondheidscentrum de haak in Almere Haven gevestigd was, is verhuisd naar Almere Poort. Ook de vaste tandarts van de Kindertandclub Anne Faber en zijn vaste assistente Ellen zijn mee verhuisd naar Tandmere, zodat wij u hier nog optimaal van dienst kunnen zijn.
akoestiek in woonkamer verbeteren
Tandartspraktijk Tandmere, Tandarts Almere Poort.
U kunt dan ook zeker terecht bij Tandmere, Tandartspraktijk Almere-Poort. Ook als u buiten Almere-Poort woont, en een tandarts zoekt in bijvoorbeeld Almere Haven, Almere Stad of Almere Buiten, dan bent u van harte welkom bij Tandarts Tandmere Almere Poort.
Tandheelkundig Centrum Poseidon Bent u op zoek naar een goede tandarts in Almere?
U bent van harte welkom bij Tandheelkundig Centrum Poseidon in Almere Poort! Onze filosofie is dat goede tandheelkundige zorg meer omvat dan alleen het behandelen van tanden en kiezen. Wij geloven in een brede aanpak waarin mondhygiëne, herstel van functie en esthetiek van het gebit en persoonlijke aandacht centraal staan.
Tandarts Almere Praktijk De Waterval voor tandheelkundige zorg.
Tandartspraktijk De Waterval biedt complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin in het hart van Almere Haven. Met een team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten, een parodontoloog en een endodontoloog kun je rekenen op volledige mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit.
Almere-Poort Tandzorg op Maat.
Via het menu hieronder beantwoorden we veel voorkomende vragen. Bang voor de tandarts? De preventie assistent. Kronen en bruggen. Andere tips en vragen. Schrijf u in bij tandartsenpraktijk Almere-Poort. We bellen u zo snel mogelijk voor een afspraak. 1363 BG Almere.
Tandheelkunde voor kinderen en jongeren.
Onze kindertandarts aan het werk. 10 04 2018. Teddy Bear Hospital nu ook in De Kinderkliniek. Er zijn nog enkele plekken vrij! Een zieke knuffel die beter wordt gemaakt, een pleister op een berepoot, het kan allemaal in De Kinderkliniek. Op woensdag 18 april wordt de grote wachtkamer omgetoverd tot een ziekenhuis speciaal voor knuffels. Kinderen van 4 tot 7 zijn hier van harte welkom met hun knuffel. Bekijk meer nieuwsberichten. Heb je vragen of wil je met ons in contact komen? DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN. doe je thuis! Welke zorg zoek je? Kinderen en jongeren. De Kinderkliniek Hospitaaldreef 29 1315 RC Almere T.

Contacteer ons