optisport almere poort
Zwembad Almere Poort Optisport.
Vanaf zaterdag 21 juli start het zomerrooster. Nieuws Zwembad Almere Poort. Begin nu met een mooie borstcrawl. Leer de basis van het banen trekken bij ons! Nieuws Zwembad Almere Poort. Leer zwemmen met de methode Superspetters van de KNZB. Nieuws Zwembad Almere Poort.
live band
Optisport Optisport.
Optisport brengt je in beweging! Bij Optisport ben je het hele jaar door welkom voor sportieve uitdagingen, gezellige sport en ontspanningsactiviteiten of recreatieve activiteiten waar plezier centraal staat. Wij hopen je binnenkort in één van onze accommodaties te mogen begroeten!
lenen
Zwembad Almere Stad Optisport.
Zwemles voor iedereen. Zwembad Almere Stad. Johann Sebastiaan Bachweg 3. 1323 BA Almere. Locatiemanager: Roger van Dam. Ontvang onze nieuwsbrief. Je kunt Zwembad Almere Stad bereiken via e-mail: almerestad@optisport.nl of via telefoonnummer 036-5302314. Volg Zwembad Almere Stad op social media.
Zwemles Optisport Poort Optisport Almere Kidsproof Almere.
Naar de website Direct mailen. Leer op een leuke en leerzame manier zwemmen bij Optisport Almere in Almere Poort! Het zwembad werkt met een leerlingvolgsysteem, met een inlogcode kunnen de ouders elke week de vorderingen van hun kind inzien, de laatste 5 minuten van de les is er gelegenheid voor vragen en 1x in de 6/7 wekenis er een kijkles waarbij de ouders aan de badrand kunnen meekijken met de les.
Optisport Almere Berichten Facebook.
Optisport Almere heeft zijn/haar bericht gedeeld. 15 juli om 0244.: Zwembad Almere Poort doet mee aan de zwembad Awards voor het gouden" Zeepaard. Daarnaast vinden wij jullie mening over het zwembad zeer belangrijk, zodat wij o nze dienstverlening waar nodig kunnen verbeteren.
Optisport Almere @OptisportAlmere Twitter.
Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren. Optisport Almere @ OptisportAlmere 13 jul. 10 maanden geleden zijn we gestart met de 1e Superspetters groep in zwembad Almere Poort. Gisteren hebben al deze toppers afgezwommen en zijn allemaal geslaagd!
Optisport Almere Startpagina Facebook.
Onze zwemles kinderen en hun ouders zijn heel enthousiast over de Zed Sop zwemlessen bij Optisport Almere. Profiteer nu van 50% korting op het inschrijfgeld bij zwembad Almere Poort en zwembad De Vrijbuiter t/m 28 februari 2018. Schrijf je in voor Almere Poort: Schrijf je in voor de Vrijbuiter.:

Contacteer ons